NJEGA LICA

Njegovana koža lica oduvijek predstavlja ljepotu, zdravlje, društveni status, definira našu osobnost, potiče samopouzdanje i usporava proces starenja.
Zapuštena koža lica ima posve suprotan učinak i čini nas nesretnima.

Da bi bili sretniji tu je za Vas Medelior tim koji profesionalnim i individualnim pristupom nudi rješenja s problemima kože lica bilo da se radi o kožnom problemu ili želji za svježim i mladenačkim izgledom.

Izdvojeni tretmani

NEFERTITI

Kraljica Nefertiti u drevnim je vremenima očaravala svojom ljepotom. Budite Nefertiti modernog doba, opustite tijelo i duh dok istovremeno uživate u ekspresnom bioliftingu mineralima Mrtvog mora… SAZNAJTE VIŠE (LINK)

 

CLEOPATRA

Kraljica Egipta uživala je u mističnim moćima Mrtvog mora koje smatrala izvorom mladosti. Svaka će se žena osjećati lijepo i mlado kao egipatska kraljica Kleopatra sa našim posebnim proizvodima iz Mrtvog mora. Kleopatra je za svoju prirodnu ljepotu odabirala najbolje. Zašto i Vi ne biste učinili isto? SAZNAJTE VIŠE (LINK)

HEDON

faraonski tretman namijenjen modernim muškarcima koji istovremeno žele njegovati i regenerirati duh i tijelo.. SAZNAJTE VIŠE (LINK)

 

RED CARPET

Iznenadni poziv na randezvous, poslovni sastanak ili obiteljsko okupljanje, a Vi iscrpljeni od obaveza. Kako se ekspresno osvježiti i zablistati? Trenutni snažni “face lifting” učiniti Vas spremnom za crveni tepih… SAZNAJTE VIŠE (LINK)